delecta.se

Investerarmöte om bolag till börsnotering

Småbolagsträff

Datum: Onsdag 13 mars 2019 kl. 17.15–21.00
Plats: City Konferenscenter (Stora Hörsalen Rex) Hemsida >
Adress: Klostergatan 23, Örebro, ÖREBRO Karta >

Andra tider och platser:

Anmälan
Förnamn*
Efternamn*
Företag
Adress*
 
Postnr*
Ort*
Telefon*
alt. tel
E-post*
 

Denna anmälan hanteras via ett bokningssystem från Delecta. Din anmälan läggs till ett adressregister som ibland kan komma att användas för erbjudanden från Delecta eller partners till Delecta. Om du inte vill att din e-postadress registreras för framtida erbjudanden, klicka i kryssrutan till nedan.

  Jag vill inte ha ha några erbjudanden från/via Delecta.

Fält med * är obligatoriska.
Anmälan stänger 2019-03-12 kl. 16.00.

Bolag på väg till börsnotering i vår

Roadshow mars 2019

OBS OM DU ANMÄLER DIG OCH INTE DYKER UPP DEBITERAS DU 150:-. Avanmälan sker senast dagen innan per mail - ange bokningsnummer.
Bolagen som presenteras har ofta utländska huvudägare som noterar bolaget på börsen i Stockholm. Bolagen har proof-of-concept och har kapital för att snabbt notera sig. Det som saknas är ägarspridning och att bolaget skall uppnå Free Float dvs bolaget ägs minst 10 procent av någon annan än huvudägaren. Ägarspridning sker därför genom onoteratlistan.se och en mindre emission genomförs samtidigt. Bolag som presenteras i mars är flyttbolaget Euro Mover, spelbolaget FantaSiege och ecommercebolaget Btabcorp. Även HireXtra skall ägarspridas innan det ansöker om notering på Nasdaq First North. Pensum berättar om att skaffa rätt aktieportfölj i dessa tider.
Plats för mingel, lite mat och dricka i en paus) Arrangemanget görs i samarbete med www.aktiespararna.se/orebro
BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER - ANMÄL DIG I TID!

Hemsida >