delecta.se

Informationsmöte

Financialevenings

Datum: Onsdag 27 juni 2018 kl. 18.30–20.30
Plats: ELITE Marina Plaza (Konferensvåningen högst upp) Hemsida >
Adress: Knutpunkten, HELSINGBORG Karta >

Anmälan

Anmälan stängde 2018-06-27 16:00

Informationskväll med vinmingel och tilltugg

Roadshow maj 2018

Power & Tower Holding AB (publ) borrar vid nedläggning av fiberkabel med teknik hämtad från olje- och gasindustrin. Bolaget genomför en spridningsemission i juni månad i år till rabatterat aktiepris inför börsnoteringen på NGM MTF i september månad. Bolaget använder en borrningsteknik för fiberkablar i stadskärnor och tättbebyggda områden istället för att gräva upp gator och torg för att lägga ner kabeln. Förfarandet med denna typ av borrning kommer från tekniken att borra horisontellt efter gas och olja. Särskild maskin är framtagen för denna typ av borrning för fiberkabel för kommunikation. Denna typ av borrning för fiberkabel existerar knappt i Europa och därav kommande förvärv av bolag i Sverige och England. Kostnaderna minskar dramatiskt med denna nya teknik, särskilt i tätbebyggelse. Bolaget omsätter i dag 2,7 miljoner dollar enbart i USA med en marginal om 15%. Titta hur man gör i USA:
https://www.youtube.com/watch?v=mdLCD6t6C-w
Presenteras av Ingemar Sekund, VD

Adescare International AB (publ) är ett företag som ägnar sig åt produktion, distribution, internationell försäljning och marknadsföring av kosmetiska och kosttillskotts-produkter inom Skönhet & Hälsa. Bolaget har ett brett sortiment av egna varumärken, exklusiv distribuering och ledande märken av parfymer, kosmetik, skönhetsprodukter, hårvårdsprodukter, och kosttillskott. Bolaget finns på marknader i Spanien, Sverige, Storbritannien och andra europeiska länder. Inom kort utökas sortimentet med världsunika produkter inom hudvård. Bolaget är mycket lönsamt och kommer att noteras för att expandera med flertalet nya produkter. Ägarna har arbetat i årtionden inom sektorerna läkemedel och kosmetika. Finns svenska delägare i bolaget. Skall noteras i höst.
Presenteras av Gustav Kamperman, VD

TGI Auto Group AB. Bolaget bildades 2015 på den amerikanska marknaden. Mindre elbilar som är särskilt lämpade för olika typer av ändamål som kontroll för parkeringsmätare, patrullering för Polisen, parker, begravningsplatser, flygplatser, hamnar, universitetsområden och andra typer av service till allmänhet och företag. Affärsidén är att skapa en \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"fleet management solutions company serving the all-electric and hybrid vehicle markets.” Marknaden är mycket stor i USA där medvetenheten om miljön först nu kommit i kapp. Det finns mer än 30 000 servicefordon som säljs årligen på hemmamarknaden i USA varje år, vilket motsvarar en marknad om 1 miljard dollar med en betydande tillväxtpotential även utanför USA. Fleetoperatörer säger nu att de är övertygade om den bättre ekonomin och vinsten med att byta till elektriska fordon mot tidigare gasdrivna flottor. Europa står på tur.
https://vimeo.com/216689641#at=11